O podjetju Dema Plus

Družba Dema Plus

Družba Dema Plus, d.o.o., je bila ustanovljena leta 2000. V času našega delovanja na smo se uveljavili na področju celovitega gradbenega inženiringa na domačem trgu, v preteklosti pa tudi v državah nekdanje Jugoslavije, predvsem na področju notranjega opremljanja prostorov.

Doslej smo uspešno zaključili številne zahtevne gradnje, rekonstrukcije in obnove za zasebne in javne naročnike.  Smo zanesljiv in odgovoren partner, ki stavi na partnersko sodelovanje in sinergijo. Le na ta način lahko celostno zadovoljimo zahteve, potrebe in pričakovanja naročnika ter optimalno upravljamo vsa tveganja.

Celovito obvladujemo gradbene procese vse od prvih osnutkov do zadnjega obračuna. Organiziramo arhitekturno in projektno dokumentacijo, pridobivamo ponudbe za izvedbo, organiziramo in koordiniramo gradbena dela ter zagotavljamo temeljit nadzor izvajalcev pri izvedbi načrtov. Obenem s svojimi partnerji tesno sodelujemo pri upravljanju finančnih sredstev za izvedbo načrtovane investicije.

Naši osnovni zavezi sta natančnost izvedbe in spoštovanje rokov. Organizirani smo na način, ki nam omogoča nenehno odzivnost in prilagajanje, zato lahko zagotavljamo natančne, točne in zanesljive rešitve z največjimi sinergičnimi učinki.

V zadnjem času posle pridobivamo predvsem preko sodelovanja na javnih razpisih. Nekateri to imenujejo Sizifovo delo.  Izkupiček pridobljenih poslov v primerjavi s številom oddanih ponudb je res majhen, a verjamemo, da  trdo delo daje rezultate, zato v ta segment vlagamo veliko truda, energije in časa.

Odlikuje nas ne le kakovostna izvedba v dogovorjenem času in proračunu, pač pa izpolnjujemo tudi vse zahteve za naročnike javnega sektorja. Imamo dobro bonitetno oceno, naši poslovni računi niso blokirani, plačane imamo davke in prispevke, kar je predpogoj za sodelovanje na javnih razpisih.

Visoko kakovost zgrajenih objektov dosegamo ob spoštovanju pogodbenih rokov po tržno sprejemljivih cenah, zavezanost okolju pa izkazujmo s premišljenim načrtovanjem in trudom za zmanjševanje negativnih vplivov nanj, s spoštovanjem temeljnih okoljskih zahtev, ki so postale osnovna zahteva pri vseh gradnjah in obnovah objektov.

Krizo v gradbeništvu  razumemo zgolj kot izziv in priložnost za boljše delo, novo znanje in izvedbo še kompleksnejših projektov.

Hotel NOX - Dema Plus

Ljudje

Vodenje gradbenih projektov je kompleksen izziv, ki ga zmorejo le visoko strokovni in usposobljeni kadri in le najboljše ekipe. Naših zaposlenih ne odlikujejo le odločilna znanja s področja ekonomije, menedžmenta in gradbeništva, temveč tudi neprecenljive izkušnje, predanost delu in sposobnost nenehnega iskanja drugačnih rešitev. Tudi zato z veseljem vlagamo v njihov strokovni razvoj in izobraževanja.

Gospodarjenje z nepremičninami

Družba Dema Plus ima v lasti nekaj nepremičnin in sicer:

 

Poslovni prostori na Kongresnem trgu v središču Ljubljane

V samem središču dogajanja, na Kongresnem trgu 3 imamo v lasti prenovljeno poslovno stavbo. V najem oddajamo več kot 1.000 m2 nadstandarnih poslovnih prostorov na eminentni lokaciji v najstrožjem središču Ljubljane. Trenutno so vsi poslovni prostori zasedeni, naši najemniki so JTI d.o.o. (http://www.jti.com/) , CELTRA d.o.o. (http://www.celtra.com/)  in Ambasada zvezne republike Brazilije.

 

Zemljišče Glince

V severo-zahodnem delu Ljubljane, naselju Glince (k.o. 1755- Glince)  imamov lasti zazidljivo zemljišče skupne površine 2.957 m. Zemljišče leži na odlični legi ob robu naselja, ob gozdnem robu in sicer. Dostop do zemljišča je dober in urejen iz križišča Ceste Andreja Bitenca in Blažičeve ulice. Konfiguracija terena je pretežno ravninska. Dejanska raba je delno kmetijska, delno pa obsega zaraščeno zemljišče. Neposredna soseska ocenjevanje nepremičnine predstavlja pretežno samostojne individualne stanovanjske objekte s funkcionalnimi zemljišči. Ponekod jih dopolnjujejo kmetijska gospodarstva. Širšo okolico predstavljajo obdelovalne kmetijske površine in gozd. Zemljišča za nas prodaja http://www.agencijabarbara.com/slo/nepremicnine

 

Zemljišče Tacen

Pod Šmarno goro ob Rocenski ulici imamo v lasti zazidljivo zemljišče stanovanjske rabe v skupni površini 8.681 m2,  ki je ravno s sončno lego in z vsemi priključki neposredno ob zemljišču. Na parceli je dovoljena gradnja eno ali dvostanovanjskih hiš. Možen je nakup tudi manjše parcele (različne velikosti po željah kupca z dogovorom o parcelaciji). Lokacija omogoča mirno bivanje v zelenem okolju z veliko možnostmi za rekreacijo, kot tudi hiter dostop vseh infrastruktur ter do centra Ljubljane. Priložnost za investicijo.
Zemljišča za nas prodaja http://www.agencijabarbara.com/slo/nepremicnine

Hotel Cubo - Dema Plus

Poslovna izkaznica

DEMA PLUS d.o.o.

 • naslov:Tbilisijska ulica 59
 • kraj: 1000 LJUBLJANA
 • tel: 01/244 26 00
 • fax: 01/244 26 10
 • ID št.za DDV: SI18800858
 • MŠ: 1526693000
 • vložna številka: 1330740 (061/1330740)
 • ustanovitev: 29.3.2000, datum vpisa pri OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI dne 18.4.2000
 • obrtno dovoljenje: 116002/DG38-3-320/2013 z dne 11.4.2013

TRANSAKCIJSKI RAČUNI

 • IBAN SI56 0230 0026 1677 206 NLB d.d.
 • IBAN SI56 0430 2000 1663 049 (NOVA KBM d.d.)
 • IBAN SI56 3000 0000 4012 926 Sberbank d.d.
 • SI56 3000 0010 4012 942 Sberbank d.d.